anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am varsta de 16 ani si cred ca am o problema, nu aveam nici macar un an implinit si mi-am trantit cainele pui cu capul de ciment avand tendinta de a-l omora(a trait, mai mult nu stiu) si mama dadea petreceri cu multi oameni si cand aveam un cutit in mana incercam sa tai pe cine prindeam. Cand am mai crescut pe la 7 ani am luat un ciocan si il tineam in mana pentru ca mama ma certase tare. De la 10 ani cand vorbeam cu anumite persoane pe care le cunosteam si imi erau dusmani sau prieteni, daca observam ceva o caramida sau ceva periculos imi imaginam cum foloseam acel lucru pe persoanele respective si reactia lor. Acum un an mi s-a intamplat acelasi lucru si am acest instinct de a face asta dar de la 7-8 ani m-am abtinut de la aceste lucruri. Acum la 16 ani am o furie foarte mare si o exprim prin diverse sporturi de lupta. Vreau doar sa nu comit o crima si sa am probleme. Nu am spus nici unui psiholog sau altcuiva decat mamei mele dar m-a mintit spunandu-mi ca e normal si consolandu-ma. Vreau sa adaug ca sunt de etnie rusa iar neamul lui tata au facut crime oribile. Si sunt roscat, am auzit ca roscatii sunt persoane rele, probabil ca acestea sunt cauzele dar vreau sa fiu mai putin agresiv si sa raman macar la batai.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

înscrie-te la box și dă în sacul ăla până îl ia dracu. Poate îți trece supărarea. Hai că viața și oamenii sunt frumoși!

| AliGab a răspuns:

Doamne ce cruce ai si tu. Ceva s-a intamplat in copilaria ta de ai asa o furie. Daca ai posibilitatea vorbeste cu un psiholog. Nu are nicio legatura faptul ca membrii din neamul tatalui tau au comis nu stiu ce crime sau ca persoanele roscate sunt rele (asta nu am mai auzit) cu furia care se manifesta in tine. Vorbeste cu un psiholog si incearca sa iti canalizezi furia (care este o forma de energie) in lucruri constructive (alte forme de energie): voluntariat, ajutorarea celorlalti etc.

| DaniTDCI a răspuns:

Esti un pericol social, cel mai bine ar fi sa stai la izolare

| Tony87 a răspuns (pentru DaniTDCI):

Nu imi doresc sa fac asta, vreau un remediu si nu stiu daca ma pot adresa unui psiholog despre aceste lucruri fara a divulga aceste informatii.

| DaniTDCI a răspuns (pentru Tony87):

Incearca sa vorbesti cu un psiholog si sa ii explici prin ce ai trecut/treci, sigur te va ajuta, tu ai nevoie sa iti descarci energia negativa intr-un alt mod, succes

| FaraNume1245 a răspuns:

Vorbește cu un psiholog despre asta. Ar trebui să fie în măsură să te îndrume.

| Kerre a răspuns:

Adreseaza-te unui psiholog, el te va intruma pe calea cea buna.

| Tony87 a răspuns:

Imi doresc sa merg la psiholog dar nu stiu daca as pati ceva daca ar sti cineva asta, dupa cum am spus, tin asta secret. Daca ma voi adresa unui psiholog despre aceste lucruri voi fi declarat un pericol pentru societate si pot primi si carnet rosu dupa cum am auzit. Dar dupa cum am mentionat ma pot abtine de la acest instinct. Am avut o copilarie foarte frumoasa si linistita, de cand m-am nascut am fost asa.