înscrie-te la box și dă în sacul ăla până îl ia dracu. Poate îți trece supărarea. Hai că viața și oamenii sunt frumoși!
Doamne ce cruce ai si tu. Ceva s-a intamplat in copilaria ta de ai asa o furie. Daca ai posibilitatea vorbeste cu un psiholog. Nu are nicio legatura faptul ca membrii din neamul tatalui tau au comis nu stiu ce crime sau ca persoanele roscate sunt rele (asta nu am mai auzit) cu furia care se manifesta in tine. Vorbeste cu un psiholog si incearca sa iti canalizezi furia (care este o forma de energie) in lucruri constructive (alte forme de energie): voluntariat, ajutorarea celorlalti etc.
Vorbește cu un psiholog despre asta. Ar trebui să fie în măsură să te îndrume.
Imi doresc sa merg la psiholog dar nu stiu daca as pati ceva daca ar sti cineva asta, dupa cum am spus, tin asta secret. Daca ma voi adresa unui psiholog despre aceste lucruri voi fi declarat un pericol pentru societate si pot primi si carnet rosu dupa cum am auzit. Dar dupa cum am mentionat ma pot abtine de la acest instinct. Am avut o copilarie foarte frumoasa si linistita, de cand m-am nascut am fost asa.