| ma3ryian a întrebat:

Am vreo 4 nopti in care nu am putut dormi. Aseara cand m-am pus sa dorm a inceput inima sa bata deaiurea simteam ca se arunca in piept ca bate bate sta iar bate... am luat un calciu si in 30 40 de minute s-a reglat. Nu am m-ai avut probleme de genu de 13 ani. Cand eram mic am avut cica aritmie. Acuma sunt bine totul e ok tensiunea e 14 cu 8 75 batai. Sa imi fac griji sau a fost din lipsa somnului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Cel mai probabil ai un stil de viata dezordonat.
Totul in viata noastra trebuie sa fie ca in armata: timp de odihna la orele care trebuiesc si pana la orele care trebuiesc;
munca la fel, hrana la fel, timpul liber la fel.
Altfel nu putem sa fi sanatosi.
Cauta sa pui la punct lucrurile din viata ta care stii ca trebuiesc pune in ordine.
Daca se intampla sa nu ai somn si sa nu te simti obosit cand vrei sa adormi, atunci ziua trebuie sa depui efort fizic intens -trebuie si prin munca fizica, dar si prin exercitii fizice care trebuiesc facute in fiecare dimineata asa cum am invatat la scoala.
Corpul o ia razna daca nu este ghidat de minte si supus acesteia.
Totul in fiecare zi trebuie planificat. Si numai daca mai ramane timp pierdem vremea la calculator.
Noi trebuie sa gasim placere in ceea ce stim ca este bine de facut, chiar daca acum nu ne place. Aceasta este autoeducatie care va fi rasplatita cu sanatate trupeasca dar si mintala.

| ma3ryian explică (pentru anonimg):

Probabil a fost o aritmie pe fond de stres si oboseala. Ms

| anonimg a răspuns (pentru ma3ryian):

Din punct de vedere medical, bataile neregulate ale inimii poarta denumirea de "aritmie".
Multumesc pentru funda; si ai grija de sanatatea ta.
Cei 2 litri de apa/zi nu trebuie sa-ti lipseasca. Iti vor face bine mai mult decat iti poti imagina.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat