| NicoletaCristina a întrebat:

analizele inca nu mi.ai sosit sa-mi confirme sarcina extrauterina, dar am inceput sa sangerez cate putin si sa-mi fie foarte rau stari de voma. mai este 2 zile pana ajung analizele pana atunci va rog dati.mi un sfat. multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te imediat la urgenta, sau cheama salvarea! Este foarte important

| mona a răspuns:

Du-te la urgente nu mai sta

| thalyslly a răspuns:

Du-te urgent la spital

| pietrean a răspuns:

Poti sa ai singerari cu cheaguri(eu asa am patit).In cazul in care sangerezi mai mult, mergi la urgente!
Cu o sarcina extrauterina, nu este de jucat, deoarece viata iti este pusa in primejdie.

| Captoresque a răspuns:

De ce mama dracului durează atât de mult să-ți dea analizele când se poate vedea clar pe o ecografie intravaginală dacă prezinți sarcină ectopică sau nu?!

Nu vreau să te sperii dar e o chestiune de viață și de moarte. Du-te urgent la spital, nu mai sta!

| NicoletaCristina explică (pentru Captoresque):

Pentru ca la eecograf nu s-a putut vedea.mi-a spus ca sarcina ori este prea mica si nu se poate vedea si de aceea m-a pus sa fac acele analize

| Captoresque a răspuns (pentru NicoletaCristina):

Ah înțeleg.
Printre altele m-am gândit foarte bine și cred că ai fi putut face și un avort spontan, nu neapărat să fie o sarcină ectopică.

Dar totuși te-ai dus azi la spital?

Nu am zis ca mai astept pana maine sa iau analizele si sa le duc la medicul la care am fost si maine voi afla ce se intampla cu mine

| Captoresque a răspuns (pentru NicoletaCristina):

Dar ți-ai mai revenit între timp? Dacă nu, eu zic să lași analizele și să te duci la spital, e totuși o situație destul de gravă. Le ridici tu altă dată.

Le-am luat astazi si indica o valoare de 1551 mlu/ml nu prea stiu ce inseamna dar pe analize mai scria ca la o valoare ca asta ar fi o sarcina undeva in 5 saptamani si am o teama imensa