Sa ști ca in cazul in care nu ai probleme de sanatate poti bea de 2 ori pe luna, dar sa nu faci abuz deoarece vei avea probleme grave cu inima, somnul si poate chiar infarct.
Energizantul are mai multă cofeină decat cola și decât cafeaua. Obișnuiește-te să bei doar apă și fără sucuri chiar dacă sunt naturale.
Daca bei 1-2 energizante pe luna nu o sa te afecteze atat de mult, insa consumatul de cola des duce la probleme foarte grave.
Cola e otrava curata. Beam ca spartu inainte, iar acum daca bea 300/400 ml mi se face rau. Lasasem cola, ma apucasem de energizante, 1-2 pe zi, era ok, niciun efect negativ. Acum am lasat-o mai moale si cu astea si am trecut pe bere cu lamaie fara alcool. Niciunele nu sunt bune, toate sunt daunatoare ficatului, inimii, accelereaza imbatrinirea pielii (600 ml suc acidulat sunt echivalentul a unui pachet de tigari, asupra imbatranirii pielii). Daca esti tanar, poti bea zilnic, deocamdata nu patesti nimic. Efectele se vor vedea la 30-35 de ani. Sa vezi atunci perfuzii, transplante ). Tot ce dai organismului, vor avea efect spre batranete, fie bune, fie rele. Baga fructe si legume zilnic, miscare si sa vezi ce bine o sa arati pe la 40.
Acum 1-2 doze pe luna nu dauneaza cu nimic, caci organismul tau ramane puternic, le elimina rapid. Stai chill
Nici un suc sau energizant nu e bun. Dacă bei atat de rar nu se întâmplă nimic! Ideal ar fi sa bei apa și sucuri foarte rar.
Salut. In general sucurile si bauturile energizante nu sunt bune. Acum daca bei o data de 2 ori pe luna nu este o problema asa de mare.
Pai.Daca bei de doua ori pe luna nu e o problema asa ca stai linistita(stai chileanu?)
Andrya1999 întreabă:
Vlalslsl întreabă: