Din cate stiu expectoratia e flegma, dar daca stiu gresit, greseala mea, am avut 3 flegme cu sange, dar nu mult, foarte putin, cand scuip normal e ok, mai ales ca flegma era de culoare normala ca si cum as scuipa.Am mai patit acum 3 luni dar tot asa, 3 flegme la fel, dar a trecut de la sine.
"expectoratii cu sange(flegma)?"
dacă provin din plămân e grav, fuguța la medic
Pai e vreo diferenta dintre expectoratie si flegma? Am 16 ani si mna din cate am citit flegma e expectoratie.Dar nu am mai patit azi sa am la fel cu sange flegma. Daca te referi la tuse cu sange, n-am.
Am fost la un control ORL acum 2 luni crezand ca am un ganglion inflamat dar de fapt am o tumora benigna submandibulara.
"Daca te referi la tuse cu sange, n-am."
"azi am avut 3 expectoratii cu sange(flegma)?"
păi decide-te, ai avut sau nu?
Daca expectoratia inseamna tusa, nu tusesc si niciodata n am tusit cu sange, am avut 3 flegme cu sange, foarte putin sange, am mai patit in Ianuarie, avusem faringo-amigdalita acuta, flegma era de culoare alba ca si cum as scuipa.Deci nu, nu am tusit cu sange.
Poate fi ceva serios. Musai o vizită la medic. Aș alege un cabinet privat în perioada asta, pe cât posibil. Ai nevoie de o radiografie pulmonară și probabil ceva analize. Oricum, medicul te va ajuta cel mai bine.