| benygaidaci a întrebat:

aș avea nevoie de ajutor. De ieri mă confrunt cu diaree și vărsături și nu știu ce să mai fac. Ieri am mâncat ceva ce nu mi-a căzut bine și de atunci mă tot doare stomacul și îmi vine în sus. Ce aș putea face ca să scap cât mai repede de problema asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mihaela_Ciupitu_1984 a răspuns:

Buna,pentru varsaturi poti lua: nexium(pliculet), metrocopramid(pastile) si pentru diaree smecta(pliculet), loperamid(pastile), du-te la farmacie si cere, daca nu vrei pastile atunci mergi pe leacuri babesti, ceai de menta mai concentrat si orez(o lingurita).....multa sanatate...

| Savino2308 a răspuns (pentru Mihaela_Ciupitu_1984):

Pentru stare de voma, metopropramid iar pentru diaree, cel mai bun este enterol plicuri.Bea ceai de menta, mananca covrigi, banane, paine...E un virus.Mananca mancare de regim. Evita prajelile si tocatura(mici, chiftele etc). Multa sanatate! Sa bei lichide sa nu te deshidratezi, dar fara zahar.

| benygaidaci explică (pentru Mihaela_Ciupitu_1984):

Mulţumesc pentru ajutor, mă simt mai bine si nu mai am probleme! big grin

4 răspunsuri:
| Uvox a răspuns:

Un ceai de frunze de liliac.
Da, frunze si nu glumesc.
Daca ai cum, sa încerci.
Și un pro-biotic.

| Drsss a răspuns:

Salut,
Pentru diaree mănâncă supa, bea sucuri de fructe cu conținut suficient de săruri, poți mânca şi orez, cartofi fierți şi morcovi.