| Affe a întrebat:

as avea nevoie de un raspun urgent si precis maine la 4 dimineata adica peate 6 ore jumate trebuie sa marg la Cluj sa ma operez de polipi la Dr Mihut am auzit ca este un doctor foarte bun.Imi va faca anestezie totala.As vrea sa stiu cum va devurge aceasta operatie cum imi va face anestezia.Am 14 ani si mai doresc sa stiu daca imi vor reaparea polipii. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| piersicuta9000 a răspuns:

Pai eu mam operat de amigdalite si de polipi si mie mi-a facut anestezie totala. Dar doar la polipi se face anestezie locala. Si ca sa stie nu iti vor repara polipii, o sa tii scoata si o sa poti respira mai bine si o sa ti se schimbe vocea. Funda? laughing

1 răspuns:
| Affe explică:

Mda este bun raspunsul tau dar o data cu scoaterea polipilor mi-a micsorat si amigdalitele vad ca am scapat cu bine fara complicatii sau hemoragii.