| vip2008cool a întrebat:

As avea o intrebare la voi.Am mai pus intrebarea respectiva cum ca am niste stari de agitatie interioara si palpitatii in zona inimii,dupa care am fost trimis de catre doctorul de familie la cardio, unde mi-am facut EKG, ecografie la cord si testul de efort unde au iesit perfecte.Asta se intampla in luna noiembrie a anului trecut.Mi s a spus ca totul este pe baza nervoasa si mi s a recomandat un psihiatru.Bun.Am fost si la pishiatru si mi s a prescris Cipralex de 1mg 1 pe zi si Xanax 0.25 mg 2 pe zi.Ok pana aici.De vreo saptamana au inceput sa mi amara dureri in mana stanga si la gat tot pe partea stanga.Am fost la dr de familie si mi s a zis ca e de la coloana.Stie cineva daca intr-adevar aceste dureri sunt intr-adevar de la coloana sau nu? Caci precizez ca sunt persistente.Precizez ca sunt si fumator, cam un pachet pe zi, nu beau alcool si nu consum cofeina.Multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Coloana nu are treaba cu gatu si mana, gatu te doare din cauza tutunului si mana pentru ca nu stai intro pozitie buna cu ea uneori si muschiul se intinde prea tare

1 răspuns:
| diaac a răspuns:

Nu cred ca cineva de pe TPU iti va da o parere mai pertinenta decat un doctor care te-a vazut fata in fata si te-a consultat. Sfatul meu este ca, daca nu ai incredere in ce ti-a spus doctorul de familie, sa mergi la alt doctor pentru o a doua opinie.