Buna, prima data incearca toate metodele clasice.
Tratament injectabil cu anti-inflamatorii mai puternice, iti recomand masaj cu crema Osteocicatrat ( are doar tinctura din radacina de tataneasa + rostopasca ) sa faci masaj usor de 2 ori pe zi doar cat sa intre in piele.
Pielea trebuie mereu sa fie uscata si curata inainte de aplicarea cremei. O gasesti la farmacie veterinara, dar nu te ingrijora. Are doar compozitia mai mare, dar e atat de utila pentru diverse afectiuni.
In plafar gasesti prostii, care au 1 % tataneasa si vrea omul sa il ajute...eu am folosit osteocicatrat GEL ( sa nu iei crema ca e slaba) pentru leziune de ligament severa si pentru alte multe boli, pe termen lung, si iti zic ca mi-am revenit complet!
Incearca si fizioterapie cu proceduri specifice + kinetoterapie ( cauta clinici si oameni profesionisti ) iar foarte important! :
Evita activitatile care ti-au creat aceasta problema, fa pauze de la statul pe scaun si fa miscare putina la fiecare 30 min state pe scaun, inot de 2 ori pe saptamana, indreapta-ti pozitia spatelui, ridica greutati corect si mai putina ridicatura + ia-ti saltea medicinala de la Domus Flex si dormi fara perna.
Daca respecti acestea te vei simti foarte bine si sper sa eviti operatia pe cat posibil!
Sa-mi scrii in privat sa mi zici cum te ve mai simti
Stiu pe cineva care a avut
1.da
2.o luna parca, dar nu a putut face mai nimic;
3. nu toate, i sa interzis unele activitati
4. da, o perioada destul de mare
5. nu, si-a revenit total
6.nu, si nu cred ca poate disparea fara operatie
PopirlanDaniel întreabă: