anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As dori sa incep sa iau ceva medicamente pentru memorie, pentru o concentrare mai bună si inca nu stiu ce sa fac.

Ce fel de medicamente pentru memorie care sa nu subtieze sangele cunoasteti?

Sau sa aleg ceva natural? Daca da, ce anume?

Din propria voastra experienta ce puteti spune?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Ghici ce, am citit pe prospectele acestor minunate medicamente si principalul ingredient e magneziul (Memoplus de ex). Magneziul e esential pentru buna functionare a sistemului nervos si chiar se vede diferenta cand il suplimentezi, cel putin la mine a fost o diferenta. Dar NU ai nevoie de medicamente de sinteza pentru asta. Care e sursa cea mai buna de magneziu si mai ales naturala? Ciocolata neagra! Asa ca ia-ti o ciocolata cu minim 70% cacao si va avea efect chiar mai bun decat magneziul. In plus poti sa mananci cat vrei (oricum nu poti manca mai mult de jumatate de tableta pentru ca nu e asa ciocolatoasa ca cea cu lapte, 3-4 patratele sunt de ajuns sa iti iei doza de magneziu).

| Violleta2022 a răspuns:

Tu vorbesti de 2 lucrui diferite!
Pentru memorare, poti lua lecitina, dar pentru subtierea sangelui, se poate injecta Heparina, care se da numai pe reteta medicala, numai daca ai anumite conditii de boala, care necesita injectia cu heparina in burta.

Eu as recomanda somnul de noapte! Culcarea la ora 9-10 seara, ca creierul sa se odihneasca si sa fie capabil sa produca 2 hormoni vitali lui, serotonina si melatonina, responsabile cu buna functionare a creierului, concetrarii si memorarii.

| RoCkKiD a răspuns:

Stiu ca vine bacul dar pastilele de memorie nu te vor ajuta la nimic, majoritatea supllimenteleor cu ulei de peste, vitamine si ginko biloba sunt doar componente pentru o urina scumpa.

Chestiile care chiar au efect vin cu efecte adverse si daca nu ai o problema cu memoria nu merita.

| VasileDumitrescu a răspuns:

Salut, incearca mind lab pro. Acesta este un complex de nootrope foarte complex!
https://nootropiceromania.wordpress.com/......-pe-piata/

| VasileDumitrescu a răspuns:

Salut, incearca mind lab pro. Acesta este un complex de nootrope foarte complex!
Printre substantele ce le contine gasim:
250 mg Citicolină
100 mg fosfatidilserină
150 mg Bacopa Monnieri
500 mg ciupercă de leu
175 mg N-acetil-L-tirozină
100 mg L-Teanină
50 mg Rhodiola Rosea (3% rosavină și 1% salidrosid)
2, 5 mg vitamina B6
100 mcg Vitamina B9
7,5 mcg de vitamina B12
Extract de scoarță marină de 75 mg

Acesta este linkul lor

https://nootropiceromania.wordpress.com/......-pe-piata/

| andrenein a răspuns:

Incearca Memoplus, pe toata perioada bacului si a sesiunii in facultate am luat aceste pastile. M-a ajutat enorm sa ma concentrez. Dar ca sa isi faca treaba trebuie sa le iei cam cu o luna inainte de "marele" eveniment. Bafta!