| Camper32 a întrebat:

happy
As dori sa stiu daca este necesar consultul medicului daca hmm cum sa ma exprim gen vederea mea in timpul noptii in partea centrala(adica efectiv unde ma uit eu fixat) intra mai putina lumina presupun. Adica daca stau noaptea in pat si ma uit in oglinda de la 3-4 metri de mine(neavand nicio alta sursa de lumina in camera)eu nu vad reflexia ei, dar daca ma uit fix langa ea, eu vad reflexia. Sau de exemplu lumina de la modem-ul meu cand se reflecta din mobilier eu nu o vad daca ma uit fix pe ea. Am cautat si pe internet dar nu am gasit nimic, poate nu m-am exprimat destul de bine. Precizez ca de la o varsta frageda m-am uitat foarte mult la TV si am stat pe calculator.Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit, este ceva normal sa vezi mai bine noaptea cu coada ochiului. Este ceva absolut normal.

4 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Cum ai vrea sa te vezi in oglinda... noaptea?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

E normal ca noaptea sa nu ai lumina, schimba becul, ca eu nu vad nici cu ochelari prin casa noaptea daca am o sursa proasta/bec galben si vai de el.

Daca ai si ziua probleme de genul asta, du-te la control. Daca nu vezi la distanta e posibil sa ai miopie.

| sierra1 a răspuns:

Vârsta ta?

| Violleta2022 a răspuns:

Se pare ca ai vederea deja foarte obosita si se impune sa iei o pauza de la ecrane electronice si sa dormi noaptea, ca vederea sa se refaca si creierul de asemenea.