| vasileion1996 a întrebat:

as vrea sa imi spuneti si mie niste masti de albire a tenului (sa fie mai stalucitor)care le pot face acasa? va rog mult de tot mentionez ca sunt barbat si as mai vrea sa stiu de cate ori pe zi trebuie sa dau cu ele si cat timpp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ruxandra15 a răspuns:

1. Masca de faţă cu iaurt şi suc de portocale
Amestecă 1 lingură de iaurt cu una de suc de portocale. Înainte de a aplica masca, spală-te bine pe faţă cu apă rece. Masca trebuie lăsată să acţioneze 20 de minute, după care clăteşti faţa cu apă călduţă.

2. Masca de faţă cu castravete şi lămâie
Amestecă o lingură de suc de castravete cu o lingură de suc de lămâie şi aplică masca pe faţă şi gât. Las-o să acţioneze aproximativ 15 minute după care clateşte bine.

3. Masca de faţă cu cartofi cruzi şi lămâie
Pentru ca au efect de albire a tenului, cartofii cruzi ajută la eliminarea petelor de pe faţă. Tot ce trebuie să faci este să aplici regulat pe faţă un piure de cartofi cruzi, cu tot cu suc, combinat cu o linguriţă de suc de lămâie. Acest tratament ajută şi la tonifierea pielii.

| vasileion1996 explică (pentru Ruxandra15):

Cat timp va trebui sa dau cu aceste mastii?

| Ruxandra15 a răspuns (pentru vasileion1996):

Asta nu stiu exact pana ajungi la rezultatul dorit. Cam o 2 saptamani cred daca faci asta zilnic dimineata si seara.

| AndreeaDeiia a răspuns:

Eu imi fac din galbenus de ou si ulei, amesteci se face ca o pasta si pui pe fata lasi pana cand se intareste dupe care clatesti cu apa calduta. Eu ma dau doar seara, dar daca vrei rezultate mai evidente poti sa te dai si dimineata.