| andreyush99 a întrebat:

As vrea sa imi zice-ti o solutie pentru eliminarea puroiului de sub piele. Nu se mai inflameaza doar ca sta sub piele si daca strang putin iese, dar as vrea o solutie ceva care sa il distruga. Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| SunnyDay88 a răspuns:

E puroi sau un simplu cos? in principiu poti aplica putina caldura pe zona aia ca sa iasa la suprafata. apoi foloseste un antibotic local pe zona aia (sau un dezinfectant ).

| Azµre a răspuns (pentru SunnyDay88):

Depinde ce afecțiune are el acum.

| andreyush99 explică:

Da au fost cosuri dar sau retras doar ca puroiul a ramas in piele. la radacinele firelor de par. si de curiozitate am lasat la o radacina sa vad daca se elimina puroiul singur dar dupa 2 sau 3 saptamani cand am strans era acolo. si sunt sigur ca mai sunt si altele de genu acesta sub piele