| relativsausigur a întrebat:

as vrea sa scrieti va rog toti cei care aveti o problema cu glanda tiroida.
Scrieti cat vi-a iesit tsh-ul, si care erau simptomele voastre la momentul acela.
Stiu ca fiecare om e diferit, prin urmare, poate experimenta simptome diferite corelate cu valori diferite ale tsh-ului, dar as vrea sa imi formez o parere de mijloc, sa vad ce simptome coincid cu o anume valoare a tsh-ului.
Haideti sa vedem :-)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AlYouNeedToKnow a răspuns:

Eu am problema asta. Poate sa fie mărit din doua cauze. Ori ești la pubertate - cauza mea - Ori este o boala autoimună - Cauza mai multor adulti. Ea se aduce la normal cu ajutorul unor mici pastiluțe cu control hormonal. Simptomele sunt următoarele : pierzi atenția, ești obosit, irascibil, molâi, n-ai chef de viața. Funda te rog happy

| relativsausigur explică (pentru AlYouNeedToKnow):

Nu imi place sa mi se ceara funda, daca iti dau funda la ce te ajuta?
Nu am intrebat ca sa premiez vreun raspuns, am intrebat pentru cultura generala.
Funda o dau numai daca consider, nu daca mi se cere, si numai daca aflu ceva ce nu stiam.
Mi-ai spus o generalitate - si e ok, nu-ti scot ochii pentru asta, de asta am si intrebat, sa-si spuna si ceilalti parerile si experientele pe subiect, dar n-ai pentru ce sa ceri funda, asta gaseam si pe google despre tiroida, nici macar nu ai dat detalii despre cum iti e tie, sau cat o ai, gen ce probleme ai tu.

| AlYouNeedToKnow a răspuns (pentru relativsausigur):

Pai,eu am TSH 400 și iau ceva pastile momentan ca s-o duc la 200 sub. De când iau pastilele alea ma simt mai energic și am mai mult chef de viața, și nici nu mai iau atât de multă greutate in plus.