Si eu si fiul meu aveam la fel. Depinde de zestrea ta ereditara. fiul meu avea 1.92 la 15 si acum are 1.96 la 17 ani jumate. Ca baiat mai poti creste probabil 5-10 cm.
Http://www.calculator.net/......lator.html vezi aici inaltimea aproximativa la care poti ajunge.
Acum a devenit ceva normal. insa daca aveai inaltimea asta acum 15-20 de ani. erai privit altcumva. alimentatia (proasta) ne-a modificat corpul in sensul negativ cred eu. suntem mai slabi si mai vulnerabili dar mai inalti. am unu in clasa are 16 ani si are 1.93/ cm
La 18 ani o sa ai 2 metri si 20 cm si o sa fi numai bun de wrestling.
Mi se pare ca esti mult prea inalt pentru varsta ta...
Nu este nimic anormal, dar este o inaltime impresionanta pentru varsta ta.
Daca vrei sa mai stopezi aceasta crestere, incearca sa te apuci de culturism.
E ok, daca te opresti din crescut curand... Altfel se vor uita oamenii la tine ca la statuia libertatii si va trebui sa te apleci cand intrii undeva, te vei lovi des la cap de tocurile usilor. O sa suferi si de rahitism, probabil.
OAU! OAU! OAU! 1.86 M? ESTI Cam inalt! poate ca ai mostenit inaltimea asta de la parinti! Da, eu cred ca este normal pentru ca daca nu erai acum asa inalt pana la 18 ani tot la fel de inalt cresteai...si asta ar insemna ca nu o sa te mai inalti si eu am 14 ani si am 1.66m...dar nu sunt foarte inalta
Pai.daca ai parinti foarte inalti, da[oarecum.]. ai putea sa o folosesti in avantajul tau..la anumite sporturi de ex handbal /baschet :d
Alexinho007 întreabă: