anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara am avut 36.8 temperatura, de dimieata 36.7 si acum 2 ore 37.5... ma cam doare capul. Pot ramane azi acasa? Am 12 ani si acum o luna m-am operat de Apendicita. Iar aseara inainte de febra m-a durut foarte tare in piept si in spate. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Aseara n-ai avut febra. 36.8 si 36.7 sunt temperaturi normale ale corpului asa ca nu are rost sa le bagi in seama. 37.5 este o stare subfebrila si in general semnifica faptul ca esti racita. Daca continui sa faci temperatura peste 37, n-ar strica sa vezi un medic. In niciun caz nu poti ramane acasa fara a primi o scutire medicala de la medicul de familie.

2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Pai nu pe noi trebuie sa ne intrebi, esti singur/a acasa? mamei trebuie sa ii aduci la cunostinta ce se intampla cu tine..cred ca ai o mica infectie si esti si racit/a.
Nu ai pe nimeni langa tine?
Nu poti suna la medicul de familie? o farmacie aproape de tine ai?
Daca te simti rau, cred ca o zi nu se intampla nimic la scoala.
O zi buna si multa sanatatehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru rasp. a doua zi am fost nevoit sa plec de la scoala din cauza durerilor de cap, se pare ca am facut pneumonie.