| Qweerrrtttyyy a întrebat:

Aseara am avut ceva probleme cu somnul. Am fost la o petrecere si am ajuns târziu acasa. Mai exact, m-am pus in pat pe la 2:30, am adormit la 6 si la 9:30 m-am trezit. De la ce sa fie? De la faptul ca am baut Cola ( doar cola, nu am baut alcool) sau din cauza caldurii? Era o căldură sufocanta, desii aveam usile si geamul deschis. Imi este teama sa nu pățesc si in seara asta același lucru. Iar pe zi nu pot sa dorm, ca sa imi revin. Deci... De la ce sa fie oare? Cola, caldura sau insomnie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Eu zic ca este si de la cola si de la caldura, de la ambele adica.
Oricum daca stai multe ore nedormite, adica daca se face 24 de ore nedormite, corpul si creierul o sa fie obosit si o sa dormi neintors si o sa recuperezi.Toti mai pierdem cate o noapte..Numai bea cola si alte energizante noaptea fiindca ele te tin treaz si incearca, acum cat esti obosit sa nu mai bei cafea ca sa nu se intample sa nu poti dormi nici la noapte. Faza e ca seara si noaptea nu trebuie consumat nimic care sa iti dea energie ca exista riscul insomniei.Doar dimineata dar cu moderatie.Si daca tot nu ai somn nici in noaptea asta incearca sa iti iei valeriana, passiflora sau melatonina de la plafar si sa iti administrezi, sunt naturale (FARA reactii adverse)si induc somnul natural, ajutand in cazuri de insomnie.
Numai bine!

| Qweerrrtttyyy explică (pentru AvalohAlyn):

Mda, sper sa fie de la Cola si de la caldura... Nu cred ca am insomnie, pentru ca e prima data cand patesc, iar perioade de stres nu am avut in ultimul timp ca sa pot face insomnie.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

De la caldură.

| suntsuper a răspuns:

De la caldura. Eu am adormit la 9 dimineata abia, cand muream de somn, si am dormit 3 ore. Eu care credeam ca sunt singura care nu poate sa doarma laughing

| Qweerrrtttyyy explică (pentru suntsuper):

Si eu tot 3 ore laughing... Sper sa nu se mai intample, am o stare ciudata rau laughing... Parca sunt mahmur laughing

| suntsuper a răspuns (pentru Qweerrrtttyyy):

Nu mai pot, deci abia pot sta in pat noaptea, pana si patul a prins calduralaughing

| Qweerrrtttyyy explică (pentru suntsuper):

Exact... Vreau iarna laughing

| Yvonnnee a răspuns:

De la căldură 100%. Bea multe lichide si daca se poate mai putina Cola, poți sa aierisesti camera înainte de somn.

| Qweerrrtttyyy explică (pentru Yvonnnee):

Nu am mai baut Cola azi si nici in general nu prea beau. Dar aseara am baut. camera o aerisesc mereu, azi-noapte am ținut geamul si usile deschise... Probabil acum o sa adorm 100% pentru ca sunt foarte obosit laughing

| maryjane11dd a răspuns:

Posibil sa fie de la caldura, incearca sa bei cat mai multe lichide sa fii hidratat si mananca cat mai bine. O zi faina si un somn bun happy

| goodgirl99 a răspuns:

Bună! Posibil somnul ti-a sărit, cum se întâmplă de multe ori după ce stăm peste programul nostru de somn obișnuit, și de aceea nu ai putut adormi mai repede, și posibil aîn stat și te-ai gândit la anumite lucruri, exista posibilitatea sa fie și cola și căldură sau te-ai îndrăgostit, cine știe laughing, posibil sa se întâmple și în seara asta, e ceva normal, dar o sa îndrept în 2 3 zile