| RaduGabriel123 a întrebat:

Aseara am fost la fotbal de la 22:30 pana la 0:30 si cred ca am tras curent la masea, deoarece la 1 ora dupa ce am ajuns acasa a început sa ma doara maseaua ingrozitor. Am luat un nurofen si nu m-a calmat decat vreo 4 ore. Precizez ca ma doare cu tot cu ureche si ma doare si maseaua de sus si cea de nos din stanga. Maselele sunt amandoua cariate, iar cand termin scoala o sa merg la dentist sa le scot nervul si sa le plombez, dar asta abia peste 2 saptamani. Ce as putea sa fac sa scap de durere? Cand pun capul pe perna sa ma culc ma doare mai rau. Va rog sa ma ajutati. Mulțumesc mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| AgentBomboana007 a răspuns:

Si eu aveam probleme cu maseaua si foloseam o tigara aprinsa care o puneam in ureche si-mi tragea curentul. Cu cat se consuma mai repede cu atat curent ai mai mult! Mai foloseam usturoi, pe care-l taiam si-l bagam in ureche si la masea puneam tarie. Tuica sau o bautura foarte tare sa pui la masea ca sa-ti amorteasca durerea! Mai stiam, dar nu-mi amintesc! O sa te anunt cand imi amintesc. Sa mergi la dentist ca nu este de gluma!winking

| AgentBomboana007 a răspuns (pentru AgentBomboana007):

Eu nu iau pastile... EFECTUL PLACEBO! Nu cred in ele.

| Shriti a răspuns:

Du.te la farmacie, poate acolo o sa iti recomande ceva gen PaDuten, Mig400, NurofenForte, Ibubprofen, mai stiu eu...
Doamne Ajuta si sa se faci sanatos!

| rockbluesman a răspuns:

Scoateti-le mai repede