| DenimM a întrebat:

Salut TPU
Aseara am gasit in pantalonii mei de pijama un gandacel micut care zic eu ca ar fi o capusa, dar nu stiu sigur! Am luat-o am pus-o intr-un servetel si am calcat pe servetel cu piciou zdravan de vreo 4 ori, cand am deschis servetelu ea nu avea numic straight face era ca inainte straight face. pana la urma ca sa scap de ea am arso cu foc laughing ca altfel nu puteam s-o omor.
As vrea sa stiu si eu daca chiar e sau nu e o CAPUSA?
FUNDA! happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Purgatoriu a răspuns:

Lol, ne mai si descrii cum ai omorit chestia aia. E ciudat ca a murit asa greu dar nu inteleg ce cauta in pantalonii tai... Adica ar fi trebuit sa fie pe tine si sa arate scarbos, adica asa :http://sanatate.bzi.ro/public/upload/photos/25/muscatura_capusa.jpg

| alexs99 a răspuns:

Daca nu ai nicio intepatura care sa fie neagra in mijlcc nu e nicio problema, inseamna ca nu a fost capusa.

| Iubibilăă a răspuns:

Dar de ce ai omorat-o? Puteai sa o scopi pe fereastra. Si insectele sunt niste fiinte.

| Giuney a răspuns:

Da sigur era o capusa!big grin