| Wells873629 a întrebat:

Salut tpu.Aseara am mancat un mic iar duca cateva minute a inceput sa ma doara stomacul ingrozitor.M-am dus la o vecina a mea sa ma traga de colecti dar degeaba.Iar de la ora 21:20 am inceput sa vomit.Am vomat micu si ce am mai mancat toate ziua. Dupa ce am vomat micu am inceput sa am diarie.Aseara nu am putut dormi deloc m-am culcat la 2 jumate.Si m-am trezit la 6 jumate iar cand m-am trezit am vomat saliva.Am baut un pahar de apa dupa 2 minute am vomat APA! Va rog TPU daca ma puteti ajuta va voi da o funda+vot.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| drogh a răspuns:

Este o indigestie puternica, adica te-ai stricat la stomac.
Smecta-pentru diaree.
Apoi fa un ceai de menta deoarece datorita efectului antispasmodic asupra sistemului digestiv este un bun remediu contra crampelor stomacale.
Daca se agraveaza, du-te imediat la doctor!

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Toxiinfectie alimentara. Mergi la Urgenta ASAP! Mai ales acum, cand este canicula, riscul de a face o deshidratare severa e mare, eventual te si trezesti in coma. Pardon, nu te trezesti.
Deci, nu amana, ia masina (autobuz, troleu, taxi sau ce alt mijloc de transport o fi), si mergi la Urgenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi o indigestie puternica care se rezolva cu medicamente, ia smecta pentru diaree, dar daca te tine asa mai mult sau starea s\ti se agraveaza du-te la doctor (posibil tonxifectie alimentara )!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Probabil o indigestie.
Sau o toxiinfectie alimentara, in locul tau as merge la spital.
Te pup!

| andrw1929 a răspuns:

Du-te la doctor!
Imi pare rau pentru ce ai patit!
Succes!

| iordy007 a răspuns:

Este posibil sa te fi intoxicat cu altceva in afara de acel mic, cel mai indicat ar fi sa tduci la un doctor care sa ii dea o reteta pentru a-ti face sistemul imunitar mai puternic.
Si pe viitor ai grija ce mananci.
funda?