| alexxx2003 a întrebat:

Salut, TPU aseară fumam un green si fără să-mi dau seama mi-am aprins parul din nas, doar la o nară. Pe loc, am simțit o senzație puternică de nu stiu exact ce, dar mi-au dat lacrimile. Nu am mai dat importanta si seara am zis sa caut pe internet despre arsuri ale parului nazal, pe un site care arăta cum sa tratăm arsurile ușoare, chestia nașpa, că arsurile nazale erau trecute la categoria: urgență de spital, sincer acum e a doua zi dimineața si ma jenează foarte puțin arsura aproape inobservabil, ar mai fi că imi curge mai mult puțin nasul din nara stângă, voi ce părere aveți, e nevoie să ma duc la spital sau o las așa, sau o tratez acasă? Vreau răspunsuri sincere si normale, poate de la persoane care au pățit ceva asemănător.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PsyhoChild a răspuns:

La medicul de familie cu tine! Ranile nazale se pot infecta rapid, nu trebuie sa-ti explic de ce Cx

| alexxx2003 explică (pentru PsyhoChild):

M-am uitat mai bine, am doar o mică bubița roșie de mărimea unui vârf de ac, in plus nici nu-mi mai dau seama, restul părului nu e ars până la bază

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"fumam un green, si fără să-mi dau seama mi-am aprins parul din nas...e nevoie să ma duc la spital"

oooo da, neapărat și fă-ți și un rmn să știi exact ce și cum

| mastadont a răspuns:

Asta pățești dacă fumezi și filtrul LOL. Ai putea să te duci la medic, poate îți recomandă o cremă sau ceva pentru a se vindeca mai repede și a nu se infecta.

| alexxx2003 explică (pentru mastadont):

S-a întâmplat, ca nu eram atent când am aprins o, iar prietenii mei bunii mi-au dat gazul mai mare la bricheta