| Kraxiss a întrebat:

aseara in somn mi-am incordat piciorul cred, si m-a durut extrem de tare adica m-a durut vreo 5 minute si nu am stiut ce sa fac, mai patesc asa si cand imi incord talpa foarte tare, as dori sa stiu ce sa fac in aceste cazuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Kaℓi a răspuns:

Ai facut probabil o crampa musculara, sau un carcel. Si eu mai patesc happy lipsa de calciu, magneziu, potasiu...
Mananca banane cateva zile, stiu ca pare aiurea dar contin calciu intr-o forma prietenoasa cu organismul nostru si e cel mai natural mod de a scapa de carcei... poti sa iei si medicamente, dar parca e mai simplu sa mananci ceva bun happy

| AlexL28 a răspuns:

Si eu pateam asa cam acum un an, de atunci nu am mai patit...cred ca trebuie sa faci cat mai multa miscare ca sa iti intaresti muschii

| Georg13 a răspuns:

Banuiesc ca sunt niste carcei. In momentul acela trebuie sa masezi cu mana zona respectiva pentru a calma muschiul happy. Poate ai lipsa de niste vitamine: cateva fructe te rezolva tongue.

| JIGHIRUS a răspuns:

Din ce spui tu, ma duce cu gandul la o crampa musculara - carcei! incearca sa nu indoi piciorul! maseaza muschiul care doare! Il tii intre palme si il masezi!