| Stargoz a întrebat:

Aseara m-am culcat la 3:30, nu mi-a fost somn si m-am trezit asa deodată la 8 apoi m-am culcat la loc si m-am trezit la 10:30. Intrebarea era: Dacă te trezesti in timpul noptii si te culci la loc afecteaza in vreun fel somnul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| aimullah123 a răspuns:

La tine problema e ca te culci la 3-4 dimineata. Asta iti poate afecta sanatatea. Cred ca nici macar nu dormi 7-8 ore.
Daca adormi greu, te trezesti de multe ori pe noapte, te trezesti obosit dimineata, ai cosmaruri etc. e evident ca trebuie sa rezolvi cumva problema asta.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu

| sierra1 a răspuns:

Tu să ne spui că nu e un algoritm aplicabil tuturor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Şi eu mă mai trezesc peste noapte ca să mă duc la toaletă apoi mă culc la loc şi asta nu-mi afectează cu nimic calitatea somnului sau odihna. Consider ceva normal.

| random1620 a răspuns:

Depinde cat stai treaz (adica daca stai o ora si te culci la loc, clar afecteaza) si de ce mananci (nu manca nimic daca vrei sa te culci la loc, dar lichide poti sa bei, favorabil apa).

| Stargoz explică (pentru random1620):

Am stat treaz 5 secunde. Asta nu a afectat deloc adica somnul a continuat să treacă prin toate etapele lui?

| random1620 a răspuns (pentru Stargoz):

Da. Nu a afectat cu nimic somnul.