Ar fi bine sa mergeti la mergeti la un medic oftalmolog daca nu ati reusit sa indepartati corpul strain pana acum. Exista riscul aparitiei de leziuni ale corneei si chiar infectia acesteia.
http://www.i-medic.ro/......ul-ochilor
Pai du-te la doctor la un control, nu te poti juca cu ce zic eu si ce zice altul. Mergi la un control si se rezolva.
Mie mi-a intrat mai de demult o musculita in ochi, si a intrat intr-o zona greu accesibila o simteam in partea de jos a ochiului sub pleoapa, am incercat la fel cu cei de musetel, dar nu a mers, am mers la doctor si mi-a scos cumva aia, nu mai tin minte ca s-a intamplat foarte de mult cand eram de 4 ani, dar asa ar fi cel mai bine sa mergi la doctor, iar cand eram pe a patra am crezut ca mi-a intrat ceva in ochi, si se vdea asa un pic o pata neagra am fost la doctor si acesta mi-a spus ca este o alunita si ca de aceea am impresia c imi-a intrat ceva in ochi, si a fost nevoie de o operatie la cluj, fara prea mari riscuri, era ceva inofensiv.Te sfatuiesc sa mergi la doctor si pana atunci sa continui sa misti ochiu in partea opusa locului unde simti ca ti-a intrat "chestia" si sa tot te speli la ochi pe ochi