| murloc a întrebat:

Asta este o intrebare pentru cei care zic ca o dieta vegana iti da sanatate si putere, cate hectare de salata mananca tipu asta pe zi? Bine, exista sortivi vegani, da nici unul nu prea arata ca poate ridica o roata cat el si sa jongleze cu gagicasa. https://www.youtube.com/watch?v=bs40BtGpuCA

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''cate hectare'' laughing buna asta, nu stiu ce sa zic ...si eu am incercat sa devin vegana dar, din din pacate nu am putut, ma simteam foarte slabita, nu aveam deloc vlaga in mine. nu cred ca tipul din video mananca doar salata. pe bune acum, pentru o asemenea musculatura are nevoie de multe proteine, uita-te la ariana grande ( este vegana) ce slaba este!