| soaitamarius a întrebat:

astazi am folosit un spray de curatarea uechi iar lichidul mi-a intrat in ureche acesta contine:Apa purificata,clorura de sodiu,EDTA disodic,clorura de benzalconiu,fosfat disodic, gaz propulsor inert neinflamabil:azot.Se poate intampla ceva sau nu are nimica! Raspundeti doar daca stiti FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| somebodythatiusedtoknow a răspuns:

Pai daca era pentru curatarea urechii, normal ca ti-a intrat in ureche... nu inteleg intrebarea, explica-mi mai bine care e problema si te ajut cu siguranta

| soaitamarius explică (pentru somebodythatiusedtoknow):

Pe instructiuni scie ca trebuie sa il elimini nu sa intre in ureche.

Scrie asa: Aplicati capul intr-o si indepartati lichidul residual.

| somebodythatiusedtoknow a răspuns (pentru soaitamarius):

Ah, acum am inteles ce vrei sa zici. Dupa compozitia chimica pe care ai scris-o, banuiesc ca ai folosit Humex. Pentru indepartarea lichidului, trebuia sa tii capul aplecat intr-o parte. Daca nu reusesti nici asa, ar fi bine sa mergi la un medic.
Vezi sa nu fie doar o falsa senzatie, daca folosesti pentru prima oara spray-ul auricular

Stiu cum se foloseste spray-ul auricular. De obicei, daca nu il introduci prea adanc in ureche, astfel incat s-o lezeze, nu are de ce sa provoace neplaceri. Exista posibilitatea ca disconfortul sa fie daca folosesti pentru prima oara. Repet, daca te simti in neregula in continuare, mergi la medic

Nu e prima oara cand il folosesc dar cateodata imi intra in ureche foarte rapid si reusesc sa elimin foarte putin lichid dar acum ai intrat tot.

Nu mai folosi spray-ul auricular daca iti provoaca astfel de neplaceri. In loc sa-ti faci un bine, s-ar putea sa iti creezi probleme grave cu urechile. Pentru moment, foloseste un prosop ca sa elimini lichidul. Daca senzatia persista, fuguta la ORL-ist pentru ca nu mai e de competenta mea.