| marianadriann a întrebat:

astazi am fost la stomatolog in legatura cu doua masele, aveam carii destul de adanci. Prima a fost curatata de carii si a pus pansamentul si este foarte ok dar a doua pe langa ca nu am avut anestezie pentru ca "esti barbat nu este nevoie" am simtit niste dureri groaznice in timp ce curata maseaua de carii iar acum am pansament si durerile tot nu se opresc, din contra parca acum doare mult mai rau. Am luat 3 nurofen pentru a calma durerea si nimic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| oceanoflove a răspuns:

Poate medicamentul nu are efect sau nu e suficient de puternic. Dar ar fi trebuit sa-ti faca anastezie ca doar nu trebuie sa suporti durere. Nu ti-a recomandat stomatologul ceva? Eu l-aș suna pe doctor sa-i spun de durere si sa-mi recomande cel mai bun medicament. Poti sa incerci niste saridon.