| Balchievscaia_Gabriela_1992 a întrebat:

Salut TPU
astazi am mancat 4 kiwi si a inceput sa imi iese sange din buze si din limba si ma ustura foarte tare
am folosit crema hidratanta pentru buze si nu ma mai doare dar cand beau apa sau mananc ceva se duce crema de pe buze si ma ustura din nou si incepe sa iasa sange.
am incercat sa gasesc pe internet informatii dar am aflat ca e de la aciditate ceea ce credeam si eu.
voi ce spuneti?
nu vreau sa aud gen: consulta medicul! pana la urma nu e nimic grav.
funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Eduard619 a răspuns:

Coaja de la kiwi e de vina pentru ca e aspra! mi s-a intamplat si miewinking

4 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Pana la urma nu e nimic grav trece de la sine. Aplica un balsam de buze inainte de culcare!

| mona a răspuns:

Nu mai manca kiwi o perioada si iti va trece

| KrEaThYvE a răspuns:

Kiwi-ul are niste elemente destul de acide... ai exagerat mancand 4 kiwi, nu iti fa griji in 1 zi iti va trece inainte sa te culci date cu crema si dimineata o sa fie mult mai bine, funda?

| VittorioV a răspuns:

Si mie mi-s-a intamplat, nu te panica, va trece peste cateva zile, bea apa si mananca o inghetata pe bat sau o acadea ca sa simti cum aluneca pe limba si nu o sa mai usture asa tare. Si continua sa pui niste strugurel pe buze ca sa-ti mai treca durerea.winkingSper ca te-am ajutat!