| playboyandrei a întrebat:

Salut TPU. Astazi am mers la dispensar pentru a imi face vaccinul de 14 ani si aveam cateva emotii. Ma controleaza asistenta si dupa ma intreaba daca sunt emotiv. Ii raspund ca da, am emotii cand vorbesc si am un fel de anxietate. Dupa imi spune sa merg la o clinica pentru o verificare la inima deoarece imi batea cam tare atunci cand m-a controlat. Este ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| existential a răspuns:

Mergi mai bine la medicul de familie, ca sa te consulte. El o sa iti spuna daca ai nevoie de verificari suplimentare la inima. Nu te lua doar dupa ce ti-a recomandat asistenta (are mai putine cunostinte de medicina decat un medic happy )

Apropo, oricui ii bate inima mai tare cand are emotii si anxietate. Este un lucru normal sa bata mai tare. Cu toate astea, inima de cele mai multe ori este perfect sanatoasa happy
Asa ca mergi la medicul de familie pentru un consult. Pana ajungi la el, stai linistit, nu te ingrijora.

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este deocamdată nimic grav. Dar dacă îți faci un consult acum, e mai bine.

| RobertMoon a răspuns:

Nu-i nimic grav, îți bătea inima pentru că erai puțin speriat sau pentru că ai mers mult pe drum și ai ajuns obosit.