| robertiorgo a întrebat:

Astazi de dimineata incarcam cu tatal meu o masina de lemne(lemnele nu prea grele,taiate bucati mici), el cara lemne la domiciliu.Si in timp ce incarcam m-a luat o intepatura in spate jos deasupra fundului si m-a tinut cateva secunde, apoi mi-a trecut. Acum(ora 10 seara) am iesit putin cu prietenii si aproape la orice pas simteam o intepatura,nu foarte tare, dar cat sa ma deranjeze.Mi-a dat tata niste crema si un brau care il port.
PS:Am 15 ani sunt inalt 1.88m si mai fac sala de 2-3 ori pe saptamana.

Care o fi cauza durerilor? pentru ca tata se ocupa cu lemnele de mult aveam vreo 10 ani si pana acum n-am avut nimic.
Respect!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| thalyslly a răspuns:

Inca esti in crstere si nu esti obisnuit cu eforturi de genu.cand mai mergi la lemne sa iti iei braul cu tine si de la farmacie crema eqvagel e pentru cai dar e bun.+repaus cateva zile