| Nastase_Andrei_1997 a întrebat:

Astazi, de dimineata m-a muscat o capusa.Am scos-o singur dar a mai ramas un piciorus.M-am dus la doctor(in maxin 1 ora eram acolo).Mi-a spus sa iau 2 comprimate de doxiciclina, apoi m-a trimis la chirurgie pentru a-mi scoate acel piciorus.Acum mai risc ceva, tin sa spun ca zona unde m-a intepat nu este rosie decat pe margine deoarece chirurgul a scos piciorusul cu o penseta, in rest nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| LorenaIoana a răspuns:

Nu cred ca ar avea ce sa se mai intample avand in vedere ca ai fost la doctor si ai luat si pastile. Daca apar complicati du`te la un medic. Insanatosire grabnica! :*

| CrysMax a răspuns:

Sal amice stai calm ca nu ti se va intampla nimic zina rosie se va remedia cu acel tratament prescris de doctor

| Danzell a răspuns:

Ai facut o MARE greseala cand ai scos-o tu. Ea trebuia scoasa cu totul cu o penseta subtire

Te puteai imbolnavi de Lyme. Doxiciclina este un antibiotic pentru combaterea Lyme. ia-l cum iti spune medicul si mai prezinta-te la un control sa vada daca esti ok