| DomnishoaraTPU a întrebat:

Astăzi este Vinerea Mare şi doresc să ţin post.
1.Am 13 şi 9-10 luni.Sunt fată.
Aş putea ţine post negru?! Eu pot sta fără mâncare dar fără apă nu rezist.
Nu toată ziua ci până la ora 12.
2.Aş dori nişte reţete de post sănătoase.
M-am săturat să mănânc numai pâine cu pate de ciuperci şi ardei + ceai.
Puteţi da şi linkuri m-ar ajuta mai mult, dar să fie din surse sigure.
Ofer fundă celui mai bun răspuns+voturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| fluture156 a răspuns:

Pai sigur ca poti sa tii post negru. Nu este nici un fel de problema atata timp cat te simti in stare de asa ceva. Si la idei de retete iti propun o salata de legume, cartofi copti in cuptor, soia prajita si sunt multe altele.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Daca tu crezi ca poti tine post negru, inseamna sa nu mananci nimic si nici apa sa bei pana asfinteste soarele, asta inseamna post negru. fara sa vorbesti urat si sa zici ceva rugaciuni.
Daca tu crezi ca nu poti tine post pana seara, ar fi bine sa fierbi cartofi si sa faci o salata orientala, dar fara otet! azi nu se mananca otet/urzici si ulei.
Poate are mami in camara zacusca/fasole la borcan/la congelator.
Sarbatori Pascale cu bine alaturi de cei dragihappy

| RadioactiveUranium a răspuns:

Nu inteleg de ce tineti post, adica ce pacate mari ati facut? In plus postul oare inseamna sa ma abtin de la mancare sau sa ma abtin de la ceea ce imi place mie si face rau sufletului meu?