| anonimusss12 a întrebat:

Astazi facand duș am observat ca piciorul drep este mai gros decat cel stang in zona dintre glezna si genunchi. Masurand cele doua zone am observat ca este vb despre o diferenta maricica a muschilor cam 5 cm, este normala acesta chestie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupun ca te referi la gambă (m. gastrocnemius). happy
Dacă nu este nicio urmă de inflamație, atunci constat ca nu este nimic îngrijorător și este vorba probabil de o ușoară hipertrofie.

Dacă zona respectiva este încordată, încearcă sa faci frecții/masaj. Dacă totusi crezi ca nu este vorba de o hipertrofie, ci de o excrescență (denivelare pe care o poți simți și la pipăire sau doar un simplu disconfort decât cel estetic, atunci ar fi mai mult decât necesar sa contactați un medic)

| anonimusss12 explică (pentru anonim_4396):

Nu ma deranjeaza nu ma doare doar ca am observat diferenta crezans ca este ceva grav

| Gaby212 a răspuns:

Poate ai tromboza sau circulatie periferica proasta.

| deadhoe a răspuns:

Niciun om nu e simetric, deci obisnuieste-te cu asta. eu am observat trei asimetrii la fata mea