| NesCafe a întrebat:

Astazi in dupa amiaza aceasta pe la ora 14:00 simteam ca sunt un pic ametit, nu foarte mult, dar simteam. Eu am crezut ca este din cauza ca nu am mancat pentru ca dimineata pe la ora 11:00 mancasem doar 2 cornulete cu gem. Bun am zis sa imi comand ceva de mancare asa ca mi-am luat o pizza...In timp ce mancam pe la a -5a felie sa zic cand sa o termin am simtit ca numai pot manca si pur si simplu deodata m-a luat o stare de lesin cu calduri si o stare de voma incredibila. Am stat putin pe scaun si s-a potolit starea, apoi dupa aceea m-am dus la baie si am inceput sa fac treaba mare, bun am stat putin si apoi m-am intors. In timp ce ma jucam pe PC am mai avut inca de 2 ori parca starea asta, dar mai controlabila adica nu foarte rea cum ma luase inainte. Si de atunci nu prea am mai avut starea asta, dar simt ceva in gat asa din burta parca imi vine sa vomit, dar nu imi vine ( sper ca intelegeti ) si nu am mai mancat nimic pentru ca nu pot si vomit daca mananc iar o felie de pizza sau altceva. Care poate fi cauza? Mentionez ca de vreo 2 saptamani parca imi tremura mainile dar usor nu repede, vreau raspunsuri cat mai multe dau funda, numai sa imi spuneti voi prima parere si o sa ma duc si la medic, dar intai sa aud niste opinii, va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Ce opinii?
Poate te-ai deranjat la stomac putin.
Incearca sa bei un ceai de menta,te mai linisteste,paine prajita, covrigi, incearca sa mananci totusi ceva pana a merge la medic, spune parintilor, poate iti trebuie niste analize de sange.
Cu placere!
Te pup!

1 răspuns:
| Alexiss25 a răspuns:

Depinde si ce ai facut inainte.
Daca esti obosit, deshidratat sau cine stie ce, iti poate aparea o asemenea stare.
Daca as fi in locul tau, eu as cere sfatul medicul, deoarece daca tot vei amana se poate agrava.
Sper ca-am ajutat.
Fundita?