anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi la ora se sport am sarit capra si am cazut pe spate iar pentru putin timp nu am putut respira.Acum ma dor oasele in zona in care sa afla inima si plamanii. Nu ma mai doare asa rau dar tot ma doare. Este ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| GdX a răspuns:

Nu-i nimic. Este socul cazaturii. Nu ai putut respira fiindca plamani tai au fost goliti brusc de aer si diafragma saraca a trebuit sa isi revina din soc. O sa iti treaca pana diseara durerile.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic grav, a fost o zdrncinatura puternica doar. daca era ceva rupt, te asigur ca pana acum urlai de durere, asa ca, odihneste-te si protejeaza-te si va trece in cateva zile durerea.

| CuriousStuff a răspuns:

Nu te-ai mai lovit pana acum niciodata? E normal sa te doara dupa o lovitura. Nu e nimic grav.

| St1xWtfcs a răspuns:

Va multumesc amandurora