| contador24 a întrebat:

Astazi la scoala am facut scandenberg cu unu mai puternic si am facut o entorsa la cot.Initial am crezut ca mi-am dislocat osul dar doctorul a zis ca am o rupere de ligamente sau mai pe scurt o entorsa.Mi-a pus un ghips pe care il voi purta 2 saptamani.Inainte de a-mi pune ghipsul puteam foarte greu sa intind mana la 180 grade.Mi-e frica ca poate nu trece in 2 saptamani. Daca cineva a avut o experienta similara va rog sa comentati.Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| SergiuNico a răspuns:

Odata ce ai facut o entorsa, la orice, acel lucru uita tot si trebuie sa o iei de la 0 cu el!
La tine e bine ca e cu mana, si e mai usor, la mine a fost cu piciorul, nu puteam urca scarile, nu puteam trece peste pragul de la casa, la tine inca e bine!
Si acum inca mai simt durere cand indoi piciorul!
Depinde de gradul de gravitate al entorisei, daca e ceva mediu, iti va trece repede, si nu vor ramane urme, daca e ceva serios, iti va ramane semn cativa ani (vei simtii durere), sau chiar toata viata (asta e la mine)

| contador24 explică (pentru SergiuNico):

Imi pare rau de tine frate...Asta e...sad

7 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Fii sigur că nu va trece în 2 săptămâni! şi după 1an şi tot nu este suficient vindecat.mereu va fi riscul de recidivă! Multă sănătate!

| Cosmin86 a răspuns:

Eu am avut o experienta de genul. Ti-a trsonit? Te doare mereu?

| contador24 explică (pentru Cosmin86):

Da a trosnit incet.Cand o tin in pozitie de 90 grade (in ghips) nu doare dar daca o misc doare rau

| Cosmin86 a răspuns (pentru contador24):

Si eu am avut un accident similar, a trosnit. Prima saptamana ma durea cand intindeam si apoi doar cand faceam exercitii. Acum si-a revenit.

Se pare ca la tine e putin mai grav. Evita s-o fortezi si dupa 2 saptamani, la sala sa faci cu greutati mai mici si repetari mai multe la inceput.

| contador24 explică (pentru Cosmin86):

Ok multumesc