| Kalone a întrebat:

Astazi la scoala, jucam carti, si eram in picioare..Am vrut sa ma asez, dar un coleg mi-a tras scaunul si m-am lovit cu capul de scaun.

Nu a curs sange, am mers rapid si am pus apa rece, dar ma doare si acum. Treaba s-a intamplat cam acum o ora, sau chiar mai mult.

Poate fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Vei vedea in urmatoarele 24-72 ore cum te vei simti, daca apar greturi, ameteli, devii inconstient, apar convulsii, voma, respiratia devine una anormala, prezinta-te de urgenta la spital.
Oricum daca nu ai aceste simptome, ti se va forma "cucuiul" care pot aparea dupa loviturile la cap, este rezultatul lichidelor sare se scurg (limfa sau sange) sub piele. Cucuiul necesita cateva zile sau posibil si o saptamana pentru a se vindeca.
Un drum la un medic neurolog pentru un control amanuntit este bine sa mergi doar pentru linistea ta.

Sanatate!

3 răspunsuri:
| George12356456 a răspuns:

Eu am avut un accident de masina si am dat cu capul de bord. Am facut RMN si nu am nimic la cap. Iti recomand si tie unul, sa scapi de stres. Costa undeva la 200-250 lei daca nu ma insel. Succes!

| Alll3x a răspuns:

Nu poate fi nimic grav poate tiai spart putin pielea capului.
Stai linistit. (sper sa-ti treaca )
Dar daca te doar si dupa cateva zile se poate sa fie ceva grav si ar trebui sa mergi la doctor. dar mai intai vezi cum se manifesta durerea

| Kalone explică:

Va multumesc pentru ajutor, daca nu mai primesc raspunsuri intr-o ora, cred ca-i voi acorda o funda Evei.