E foarte simplu. Poate ai facut febra musculara.Bea cel putin 2l de apa pe zi, dar fara sucuri/alcool.Seara, preferabil fa o baie cu sare in cada.Sarea de mare o poti gasi la magazine, cu dif. arome:lavanda, miere de exemplu.Si relaxeaza-ti tot corpul cand stai in apa aceea calda. Funda?
Ia-o mai incet ai fortat coloana si corpul nu este de acord cu acest efort.Nu este inca hernie de disc, dar daca insisti o vei face.
Nu-i problema, mi-a trecut dupa 30 de minute dupa ce m-am trezit, dar am pus repede intrebarea ca ma speriasem multumesc de raspunsuri. toate sunt bune dar exista doar un funda
Daca durerea seamănă a inflamație..gen "ca un fel de pișcături" și o simți cand apeși pe mușchi, înseamnă ca e de la febră musculară. Dacă te dor oasele sau simți o durere mai "dubioasă" recomand să mergi la doctor.
Poate ai făcut febră musculară, ar trebui să stai în pat, să dormi puţin. Dacă nu-ţi dispare până mâine dimineaţă, ar fi bine să mergi la doctor.
Şi eu am păţit aşa, dar mi-a dispărut după o zi, asta se întâmplă când te forţezi prea mult, ia-o încet cu abdomenele şi flotările!
Baftă! xD