| cristian100 a întrebat:

Astazi m-am trezit cu un chist pe mana dreapta langa incheietura nu la vene ci sus.Nu ma doare deloc e tare la atingere.Si am auzit ca trebuie operatcrying(. Dar eu am 11 ani is baiat da mor de fricacrying.Ce sa fac sa scap de el? Am auzit si ca se retrage dar apare la loc.Da mi frica rau de injecti, operatii nu le suport pur si simplu cand aud de asta nu mai am putere sa stau in picioare si ametesc putin.Inca n-am fost la doctor dar daca ma duc cum sa fac sa scap de frica de operatie sau sa fac fara operatie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| TheCritic a răspuns:

Nu îți fie frică și du-te la operație pentru că nu se întâmplă nimic. E o operație ușoară și vei fi spitalizat o zi, maxim două. Mai bine să îl operezi acum, când ești mic, decât să te necăjească atunci când vei fi mai mare. Numai bine!

| cristian100 explică (pentru TheCritic):

Mersi de incurajare fratioare.ii zic la maicamea ca mergem la spital oh go on.

| TheCritic a răspuns (pentru cristian100):

Sunt fată dar e okay boss. Hihi! Fii bărbat, ce naiba!

5 răspunsuri:
| mihnealuca a răspuns:

Asa,mi-se intampla si mie.incearca sa nu te gandesti la asta si nu vei pati nimic, bafta!