| Hello2006 a întrebat:

Salut, TPU! Astăzi mi s-a întâmplat ceva destul de ciudat. Am coborât până la parter (de la etajul 2) și când m-am urcat iar și am ajuns la ușă dintr-o dată începusem să tremur și să îmi bată inima super tare și simțeam ca și cum mă sufocam și nu mai puteam să stau. Țin să menționez că aveam și masca. Apoi m-am liniștit, dar m-am simțit puțin rău și simțeam nevoia să dorm și parcă aveam un nod în gât. Până la urmă mi-a trecut de tot. Ce poate fi? mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Tensiune mica!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anxietate de la stres fizic. Corpul tau ori e in conditie fizica oribila ori e ocupat cu ceva

| Hello2006 explică (pentru anonim_4396):

Am înțeles... poate fi de la stres pentru că în perioada asta am destul de muncă... Mulțumesc! Seară bună!

| Alexia26 a răspuns:

Mergi la un medic.