| BMW200 a întrebat:

astazi mi s-a rupt o bucata de masea jumatate mai exact din partea exterioara a ramas partea in terioara si un ciot
Asi dori sa imi spuneti un cabinet stomatologic din Iasi unde are preturi avantajoase.
Asi dori sa imi scot si restul maselei si sa im pun alta.Cat costa o astfel de interventie?
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Vreo 8 sau 10 milioane dar fiind scump calitatea ramane permanenta pe viata. Du-te la o domnisoara dentista tinerica si frumoasa asa vei primi un tratament dragut si va lucra bine, barbatii sau batranele sant prea morocanosi in meseria lor asa macar sa fie cineva tanar care are precizie in maini cand lucreaza.

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

In cadrul Facultatii de Medicina exista un astfel de cabinet stomatologic, cu preturi mai acceptabile.