| DarkMyth a întrebat:

astept un raspuns cat mai rapid

cam pe la inceput veri am mers la dentist sa imi puna o plomba si a zis sa vin dupa 1 sapt eh mi-a cazut plomba si eu nu am mers am tot amanat ca un derbedeu apoi am mers cam prin august sa imi puna iar plomba si a zis ca s-a cam infectat la masea acolo la canal ca cica e mai adanc ma rog a zis ca va trebui o anestezie da na trebuit am avut noroc si a zis sa vin iar peste 1 sapt dar de frica tot am amanat si a si cazut plomba totusi cand mai merg din nou si promit ca nu o sa mai aman ar trebui sa ma spel pe dinti foarte bine la masele sa nu ma doare mai tare? si daca imi face anestezie unde o facecrying ca imi e cam frica de injectii vreau sa stiu exact unde o face si daca te doare nu vreau rasp gen nu te doare deloc ca e logic ca te va durea vreau sa stiu cat scuze daca am scris cam neinteles

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| dannytama a răspuns:

Anestezia nu te doare, se face in gingie dar se foloseste un ac foarte subtire si mic si se strapunge o zona cu foarte putini nervi asa ca nu o sa simti nimic. Crede-ma ca si eu de frica am strans scaunul ala de numa laughing dar nu a fost cazul deoarece nu m-a durut! Dar pe de alta parte sa astepti pana ti-a amortit de tot partea respectiva si sa ii spui la medicul dentist sa nu inceapa sa lucre pana cand nu s-a facut efectul.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mai amana tu ca pana la urma sa nu ai nevoie de zeama de cleste in loc de plomba.Nu doare tare anestezia.O piscatura.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dacă e cazul să-ţi facă anestezie locală, aceasta se poate face şi cu spray - vezi linkul :
http://www.cabinet.tehnicaldent.ro/anestezie/1883-lidocaina.html

În acel caz, ai SCĂPAT de injecţie :))

Deci, poţi să mergi liniştit la stomatolog - dar, acum, să fi SERIOS şi să respecţi programarea făcută!

Toate cele bune.

| OnuOnulică a răspuns:

Stai linistit/ă anestezia nu doare.

| Felys a răspuns:

Pacat,dintr-o masea care se putea rezolva in cel mai simplu mod, de teama si nesupunere te-ai ales cu ditamai craterul, sa nu mai procedezi nicidata asa ca vei ajunge sa iti pui placa foarte curand, anestezia este tocmai sa nu doara deci nu ai motive sa te mai temi, mergi acolo cand ti se spune si lasa frica ca esti barbat