Heeii. Păi și eu mi-am sucit odată piciorul (am călcat strâmb) și mi-am pus compresă cu apă rece gheață. Eu zic să-ți pui compresă cu apă rece gheață sau să pui apă rece într-o pungă și să o bagi în congelator. O lași acolo 30 de minute sau mai puțin. După o iei și ții punga cu apă gheață pe deget.
A 2-a mea variantă:
Poți să iei puțină cremă pe degetul arătător de la mână și să te dai pe deget cu cremă și după să-ți pui tifon (sau fără tifon) și să-ți iei ciorap. (mă refer seara înainte să te culci) Înainte să te dai cu cremă fă o baie fierbinte în vană (dacă nu ai vană pune-ți apă la încălzit (să fie fierbinteș dar nici chiar fierbinte să nu poți să-ți bagi picioarele. Călduță) și pune-ți apa într-un lighian. Stai cu picioarele timp de 5-10 minute și apoi fă-te cu cremă (cremă Nivea sau ce cremă ai prin casă).
Sper că te-am ajutat!
Te duci la kaufland, ceri 4 sticle de coca-cola la 2, 5l si le torni in cada, dupa pui piciorul. Am auzit ca asa spala si altii veceul. Eu zic ca daca pui piciorul in coca-cola 5-10 minute e iti dispar unghiile. Daca nu, taie degetul