| Crunky a întrebat:

Au trecut mai bine de 2 luni de cand am renuntat la tigari si deja au inceput sa ma simt mult mai bine, seara dorm mai bine, am rezistenta mai mare cand fac sport, iar dimineata cand ma trezesc, nu mai infund chiuveta cu "flegme urate". Intrebarea mea ar fi urmatoarea : Ce sa fac sa grabesc si sa ajut la curatarea plamanilor, tinand cont ca am o alimentatie bine pusa la punct, fac sport din 2 in 2 zile.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

TU nu trebuie' sa faci nimic! ---doar organismul tau poate incetu' cu incetu'. Felicitari pentru izbanda!

| Zenithf a răspuns:

Hei, faci tot ce se poate, si cum vezi dupa rezultate, foarte bine. Se zice ca plamanii incep sa se curate din prima zi, dar ca dureaza 7 ani sa se curate complet.
Si... BRAVO!

| 34588773 a răspuns:

Daca au trecut doar doua luni ai mare grija pentru ca esti la inceput si oricand vei simtii o nevoie ingrozitoare de tutun careia nu-i poti rezista. Sfatul meu este sa ai cat mai multe activitati si sa nu privesti persoane care trag din tigara.

| Dyller a răspuns:

Mergi la un medic specializat in probleme respiratorii

| iacobitza a răspuns:

Pai cred ca este suficient mai trebuie doar sa stai departe de fum ...pentru ca e mai toxic pentru nefumatori decat pentru cei care fumeaza app felicitari multi se apuca dar putini reusesc sa se lase tu esti unul din acei putinihappy

| Evol a răspuns:

Sa bei multa apa plata si sa o tii tot asa. Felicitari!