| clo9ryna a întrebat:

.. Aveam niste dureri groaznice de cap de ceva saptamani. Am facut o raza si am sinuzita frontala. Doctorita de familie mi-a dat niste picturi de 3 ori pe zi cate 20 in apa plata, si din 4 in 4 ore am niste picaturi nazale. cu toate astea doctorita a zis ca trebuie sa inceapa sa imi curga puroiul de acolo, dar mie nu imi curge nimic si in continuare am niste dureri groaznice de cap... daca nu elimin puroiul trebuie sa ma internez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Ce sunt acele picaturi, cum se numesc? Teoretic, se elimina puroiul in urma administrarii unui antibiotic, dar problema ti-o elucideaza tot medicul.Mergi urgent!

| clo9ryna explică (pentru fabiola):

Formula 31 de pus in apa plata si baute... iar nazal am spreiul Tetrisol si Ciplox sad

| fabiola a răspuns (pentru clo9ryna):

Ciproxul este un antibiotic si trebuie folosit la orele indicate ca sa aiba efect! Oricum mergi la medic si spune-i problema ta!

| bulin a răspuns:

In unele cazri se poate ajunge la punctie sau la interventie chirurgicala dar nu este cazul daca acum ai descoperit-o.Nu ti-a dat tratament cu antibiotic si niste antiinflamatoare pentru durerile de cap?

| clo9ryna explică (pentru bulin):

Nu am decat tratamenul asta pana saptamana viitoare... a zis sa ma duc la control sa vadasad

| bulin a răspuns:

Ma rog nu ma bag. Daca te doare capul poti lua ceva antiinflamator, in caz ca ai probleme cu stomacul poti folosi protectie gastrica.De asemenea daca faci febra ia ceva antitermic.Cat despre antibiotic e recomandat acum na depinde de ce a vazut pe poza mergi la control oricum.

| Azµre a răspuns:

Schimbă medicul, dacă tratamentul nu e bun riști să rămâi cu o sinuzită cronică și ajungi ca mine să ai dureri zilnice de cap...

| facepalmlol a răspuns:

Nu stiu daca trebuie neaparat sa te internezi, oricum o data ce nu elimini nimic inseamna ca ai o infectie groaznica de ceva timp care s-a "cazat" acolo.De-aia ai si durerile de cap.
Respecta tratamentul; o sa vezi rezultate de abia dupa 3 zile de la inceperea acestuia.