anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi am avut antrenamente la kickboxing iar pe mine m-a pus cu unu de 18 ani, iar eu avand 13 ani, acest tip a frecventat acest sport 5 ani iar eu de aproape o luna, am primit un pumn in ochi si e vanat, am primit si una in dinti, parca mi se clatina nu prea imi dau seama, parintilor nu vreau sa le spun pentru ca a fost ideea mea sa merg la acest sport, cred ca o sa le spun maine dimineata pentru ca o sa imi vada ochiu, as vrea sa va intreb cam cat costa ca sa imi pun un alt dinte daca va cadea, apropo are ceva daca aproape avea sa iau mare knockout de la el? va rog Raspundeti e important

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alex0297 a răspuns:

Salut!
Daca numai se misca ar trebui sa il poata recupera dar sa mergi cat mai repede la stomatolog. Tu ai 13 ani el are 18 deci e normal sa te poata face knock out, antrenorul este foarte delasator daca la lasat pe el sa tina antrenamentele si el e nesimtit daca ti-a invinetit ochiul si te-a lovit in halul ala si la dinte. Intr-un sport de contact trebuie sa ai grija cum lovesti, nu dai ca boul mai ales daca ai pe cineva cu atat mai mic ca tine, eu zic sa mergi la un alt antrenament, tot de contact daca vrei dar sa te asiguri ca antrenorul e mai serios.

2 răspunsuri:
| mariusbi45 a răspuns:

Salut, de ce ai acceptat sa te lupti cu el stiind toate astea despre el? Si nu stiu le ce sala mergi dar nu mi se pare normal sa te puna antrenorul sa faci asa ceva, iar daca tu ai avut ideea te-ai crezut Batman?

| Rogete a răspuns (pentru mariusbi45):

Asta era si ideea, ca el tinea locul antrenorului, eu nu voiam sa ma lupt