| LawlietL886 a întrebat:

Azi am cumpărat de la farmacie MemoPlus. Este bun? Adică pe internet am găsit diferite păreri despre acest produs. Unele pozitive, altele negative. Voi ce părere aveți despre acest medicament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E bun ca te ajuta la concentrare si poti sa inveti mai multe ore la rand fara sa simti nevoia de pauza. Daca are efect asupra memoriei, nu stiu, eu doar pe primele le-am sesizat.

| LawlietL886 explică (pentru Adry05):

După cât timp le-ai observat, La farmacie mi-a zis că după 10 zile se văd rezultate.

| Adry05 a răspuns (pentru LawlietL886):

Ce am zis le observi din primele 2-3 zile

| alina2k18 a răspuns:

E doar un supliment alimentar si atat... Crezi ca te va ajuta sa inveti/memorezi in 3luni pentru bac ce nu ai invatat in 4 ani? laughing
Buna incercarewinking

| Lioana a răspuns:

Ajuta dar prea putin. Nu e o diferenta semnificativa in capacitatea de concentrare si de memorare.

| MihaiNicu23 a răspuns:

MemoPlus m-a ajutat sa ma concentrez mai repede sa invat vara, atunci cand e mult mai greu sa te concentrezi. Dar daca tu te concentrezi destul de repede si ai o capacitate de a invata destul de buna nu are rost sa iti incarci corpul cu tot felul de pastile ca memoPlus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parca si am eu am luat Memoplus, insa nu imi aduc aminte pentru ce...

Răspuns utilizator avertizat