Buna! Eu am 5 gauri intr-o ureche si mi le-am dat singura, daca vrei sa nu se infecteze da cu scuipat pe fiecare zi si invarte usor cercelul.Iar la bijutier cand mi-am facut gaura in nas tot cu scuipat mi-a zis sa dau si sa invart cercelul usor.Iar in buza cand mi-am dat la bijutier gaura mi-a zis sa imi clatesc o data la 2 zile cu apa cu sare.Deci niciodata nu am folosit ceai nu mi-a zis nici un bijutier! Si nici nu s-a infectat asa cum am facut eu!
Si eu am o gaura in ureche daca cu pistolul.la o bijuterie si mi s-a infectat.nu mi-am dat cu nimic.dar prietena mea s-a dat cu ceai de musatel si nu s-a infectat...
Poi...eu am auzit ca sa nu ti se infecteze dai cu spirt..doar atat stiu..si nu am auzit ca sa nu se infecteze trebuie sa dai cu ceai de musetel
Pai eu stiam de musetel doar ca inflameaza acneea.acum nu mai stiu ce face pentru piercing...
Eu cunosc cateva persoane care si-au dat singure gaura in ureche, ba chiar si in buza (!?!) si nu am auzit nimic de musetel...adica chiar nimic...
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: