| baiatulxboyx a întrebat:

Azi am fost la fotbal de la 1 la 6 jumate, cu pauze ( stat pe bara ) dar nu de foarte mult timp... Dupa ce am terminat meciurile (la 6 jumate cand am plecat acasa) am baut destul de multa apa pentru ca in timpul meciurilor nu am baut deloc si stiu ca nu a fost o idee foarte buna. Acum ma doare burta ...Mai exista si alte efecte? De exemplu sa ma ingras sau sa mi se mareasca stomacu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Marcela a răspuns:

laughing chiar de loc.
stai linistit
doar te-ai umflat de la apa, pana maine nu mai ai nimic happy
:*

| Broadband a răspuns:

laughing nu te ingras de la apa
cel mai rau te va astepta o raceala, pentru ca ai alergat si ai transpirat si daca ai baut apa rece, nu prea e bine.
vezi daca incepe sa te doara in gat ia repede pastile, nurofen, fervex, pastile de gat, cat mai repede ca sa nu se instaleze raceala si sa te puna la pat.