| JockerStoica a întrebat:

Azi de dimineață m-am trezit și mă simțeam foarte bine nu aveam nici o problemă. Însă peste 2 ore m-am mai plimbat prin casa, am mâncat și m-am jucat cu câinele prin curte și din senin a început să mă doară în spate în stânga la plămân și mă ține puțin și când respir.
Recunosc că m-am cam sucit să zic așa probabil am făcut o mișcare bruscă dar nu știu de ce și problema să mă țină când respir.
Voi care credeți că e problema? Este cazul să mă prezint la medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Daca junghiul este ascutit, foarte bine localizat si te doare numai cand iti misti toracele este un junghi intercostal.

Daca este o durere vaga si nu foarte bine localizata, care doare constant, poate fi vorba de plamani sau inima. Dar tu spuneai ca te doare numai cand respiri, deci banuiesc ca nu este vorba de asta.

Totusi, daca simptomele persista mai mult de o saptamana, mergi la doctor.

4 răspunsuri:
| Anonima18081998 a răspuns:

Probabil ai facut o intindere sau ceva de genu. Astfel de probleme sunt des intalnite nu e cazu sa te alarmezi dar pentru siguranta ta consulta un medic.

| Gosman_Cristian_1982 a răspuns:

Stai linistit nu este vorba de plamani.Pai e vorba de junghi intercostal. Stii ar trebui sa te duci la medic sa vada daca nu e rupta o coasta si stiu ca pare imposibil dar daca te si doare cand respiri s-ar putea e posibil sau doar ti-ai presat muschiul dintre respectivele coaste si te doare.O sa iti reevii cam circa 3-4 saptamani.

| Holy2010 a răspuns:

Nevralgie intercostala cel mai probabil. Nu are rost sa iti faci griji

| Rienutza1 a răspuns:

Poate ai facut o întindere sau poate dupa ce te-ai jucat cu cainele ai inghitit un fir de par di ti-a intrat in plaman sa zic asa... daca nu iti trexe in 2 zile du-te urgent la medic!